DGCH Seuranmestaruus 2016

Pub Marjuska

Parikilpailu

Perjantaina 29.9. heitetään parikilpailu. Kisassa heitetään 18 väylää.

Ehtona parikisaan osallistumiselle on, että on aiemmin osallistunut DGCH:n viikkokisoihin, tai lisenssivapaaseen kisaan (mm. Laitakallio Open, Haapavesi Open 2013, pre-weeklies, post-weeklies, syyskisa, talvikisa, jne...). Jos et ole osallistunut edes viikkokisoihin, mutta koet olevasi DGCH-henkinen ja haluat mukaan kisaan, niin paiskaappas sähköpostia niko@palokangas.name. Hallitus päättää mukaan otettavat ns. villinkortin kisaajat. Ei-jäsenet eivät saa seuranmestarin titteliä, vaikka voittaisivat kisan, vaan parhaiten sijoittunut seuran jäsen nimetään seuranmestariksi. Jos voittavasta parista toinen ei ole jäsen, niin vain toinen nimetään seuranmestariksi.

Parikisa heitetään perinteiseen tapaan arvotuin parein, joten paria ei tarvitse ilmoittautumisvaiheessa. Naispari saa hyvitystä lopputuloksesta kymmenen (10) heittoa ja sekapari viisi (5) heittoa.

Parikisan osallistumismaksu on 5 € / henkilö, maksetaan paikanpäällä. Payout 60% voittajaparille ja toiseksi tulleille omat pois. Ilmoittautumiset sähköpostitse niko@palokangas.name

Ilmoittautuminen Aakonmajalla, Turvetie 1276 alkaa klo 16:30 ja päättyy 16:45, jonka jälkeen parit arvotaan ja jaetaan ryhmät radalle. Kisa kestää yhden kierroksen.

Tulokset (14 väylää)

1. Tuula Alatalo-Hussein ja Aila Pirkola 49 - 7 = 42
2. Antti Hintikka ja Jarno Nahkala 43
3. Mika Koikkalainen ja Tomi Kärki 44
3. Tapio Siiri ja Teemu Syrjä 44
5. Niko Palokangas ja Miro Mustapää 45
6. Ilpo Granlund 52